martes, 14 de marzo de 2017

[Paperezko bertsioa, 2017(e)ko martxoa] Azukrea eta eztitzaileak: gozoaren indarra | Erosketa gida: Txibiak, olagarroa eta txipiroiak | Elkarrizketa: Jorge Morales eta Cristina Cañada

Zure harpidetza kudeatu | Web-orrian sartu | Nortzuk gara | Web-orrian bilatu
EROSKI CONSUMER
XLIII. urtea, IV. aroa, 217. zb.
Paperezko bertsioa, 2017(e)ko martxoa
Azukrea eta eztitzaileak: gozoaren indarra

Espainiako Estatuko herritarrek azukretan eta eztitzailetan egiten duten gastuaren inguruko azterketa, MAPAMAren elikadura Kontsumo Paneleko datuetan oinarritua


Azukrea eta eztitzaileak: gozoaren indarra >>

elkarrizketa: Jorge Morales
Jorge Morales
elkarrizketa: Cristina Cañada
Cristina Cañada
ongizatea
Latako txibiak, olagarroa eta txipiroiak: berehalako proteinak Latako txibiak, olagarroa eta txipiroiak: berehalako proteinak
  EROSKI CONSUMEReko beste buletin batzuk (soilik gaztelaniaz)
Kontsumitzailearen egunkariaren harpideduna zarenez geroztik, EROSKI CONSUMER Aldizkariaren buletina ere jasotzen duzu
Harpidetza nahi duzun momentuan utzi dezakezu, hurrengo helbidera joz
www.consumer.es/boletines/
info@consumer.es EROSKI CONSUMERen oso serio hartzen dugu zure datuen pribatutasuna, lege oharra. © EROSKI Fundazioa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Archivo del blog