martes, 12 de enero de 2016

[Paperezko bertsioa, 2016(e)ko urtarrila] Elikagaien etiketa: oharkabean pasatzen diren berrikuntzak | Erosketa gida: Pizzak | Elkarrizketa: Andrés Hermida Trastoy eta María José Cornax

Zure harpidetza kudeatu | Web-orrian sartu | Nortzuk gara | Web-orrian bilatu
EROSKI CONSUMER
XLII. urtea, IV. aroa, 204. zb.
Paperezko bertsioa, 2016(e)ko urtarrila
Elikagaien etiketa: oharkabean pasatzen diren berrikuntzak

INKESTA EGIN DIEGU 16 URTETIK GORAKO 1.500 PERTSONARI BAINO GEHIAGORI ETA GALDETU DIEGU ZER-NOLAKO JOKABIDEA IZATEN DUTEN ELIKAGAIEN BIDEZ IRISTEN ZAIEN INFORMAZIOAREN INGURUAN


Elikagaien etiketa: oharkabean pasatzen diren berrikuntzak >>

elkarrizketa: Andres Hermida Trastoy
Andres Hermida Trastoy
elkarrizketa: Maria Jose Cornax
Maria Jose Cornax
ongizatea
Pizzak, Italiako zapore biribila mahai gainean Pizzak, Italiako zapore biribila mahai gainean
  EROSKI CONSUMEReko beste buletin batzuk (soilik gaztelaniaz)
Kontsumitzailearen egunkariaren harpideduna zarenez geroztik, EROSKI CONSUMER Aldizkariaren buletina ere jasotzen duzu
Harpidetza nahi duzun momentuan utzi dezakezu, hurrengo helbidera joz
www.consumer.es/boletines/
info@consumer.es EROSKI CONSUMERen oso serio hartzen dugu zure datuen pribatutasuna, lege oharra. © EROSKI Fundazioa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Archivo del blog