martes, 14 de abril de 2015

[Paperezko bertsioa, 2015(e)ko apirila] Dieta: maiztasun handienarekin jaten ditugun elikagaien egunerokoa | Erosketa Gida: Prest datozen saltsak: 'gourmet' ukitu erabilgarriak | Elkarrizketa: Miguel Angel Royo-Bordonada eta Eduardo Cifrian Yagüe

Zure harpidetza kudeatu | Web-orrian sartu | Nortzuk gara | Web-orrian bilatu
EROSKI CONSUMER
XLI. urtea, IV. aroa, 196. zb.
Paperezko bertsioa, 2015(e)ko apirila
Dieta: maiztasun handienarekin jaten ditugun elikagaien egunerokoa

Inkesta egin diegu 3.100 pertsonari, eta 200 elikagai mota baino gehiago zenbateko maiztasunez hartzen dituzten aztertu dugu


Dieta: maiztasun handienarekin jaten ditugun elikagaien egunerokoa >>

elkarrizketa: Miguel Angel Royo-Bordonada
Miguel Angel Royo-Bordonada
elkarrizketa: Eduardo Cifrian Yagüe
Eduardo Cifrian Yagüe
erosketa gida
Prest datozen saltsak: 'gourmet' ukitu erabilgarriak Prest datozen saltsak: 'gourmet' ukitu erabilgarriak
  EROSKI CONSUMEReko beste buletin batzuk (soilik gaztelaniaz)
Kontsumitzailearen egunkariaren harpideduna zarenez geroztik, EROSKI CONSUMER Aldizkariaren buletina ere jasotzen duzu
Harpidetza nahi duzun momentuan utzi dezakezu, hurrengo helbidera joz
www.consumer.es/boletines/
info@consumer.es EROSKI CONSUMERen oso serio hartzen dugu zure datuen pribatutasuna, lege oharra. © EROSKI Fundazioa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Archivo del blog