miércoles, 12 de noviembre de 2014

[Paperezko bertsioa, 2014(e)ko azaroa] Haurtzaroan hutsegiteak egiten dira elikaduraren arloan eta hutsegite horiek larritu egiten dira nerabezaroan | Erosketa Gida: Saldak eta zopak, etxeko usainak eta zaporeak | Elkarrizketa: Concepción Ornosa y Jesús Manzano

Zure harpidetza kudeatu | Web-orrian sartu | Nortzuk gara | Web-orrian bilatu
EROSKI CONSUMER
XL. urtea, IV. aroa, 191. zb.
Paperezko bertsioa, 2014(e)ko azaroa
Haurtzaroan hutsegiteak egiten dira elikaduraren arloan eta hutsegite horiek larritu egiten dira nerabezaroan

Inkesta egin diegu 9 autonomia erkidegotako 1.050 helduri, eta galdetu diegu 2 eta 18 urte arteko haurrek zer-nolako ohiturak dituzten elikatzeko orduan


Haurtzaroan hutsegiteak egiten dira elikaduraren arloan eta hutsegite horiek larritu egiten dira nerabezaroan >>

elkarrizketa: Concepción Ornosa, Madrilgo Complutense Unibertsitateko irakaslea, erleetan aditua
Concepción Ornosa, Madrilgo Complutense Unibertsitateko irakaslea, erleetan aditua
elkarrizketa: Jesus Manzano, Erleen Lagunak Fundazioko zuzendari exekutiboa
Jesus Manzano, Erleen Lagunak Fundazioko zuzendari exekutiboa
ongizatea
Saldak eta zopak, etxeko usainak eta zaporeak Saldak eta zopak, etxeko usainak eta zaporeak
Consulta el PDF
Paperezko bertsioa, 2014(e)ko azaroa
  EROSKI CONSUMEReko beste buletin batzuk (soilik gaztelaniaz)
Kontsumitzailearen egunkariaren harpideduna zarenez geroztik, EROSKI CONSUMER Aldizkariaren buletina ere jasotzen duzu
Harpidetza nahi duzun momentuan utzi dezakezu, hurrengo helbidera joz
www.consumer.es/boletines/
info@consumer.es EROSKI CONSUMERen oso serio hartzen dugu zure datuen pribatutasuna, lege oharra. © EROSKI Fundazioa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Archivo del blog