Zure harpidetza kudeatu | Web-orrian sartu | Nortzuk gara | Web-orrian bilatu | ||
| ||
XL. urtea, IV. aroa, 187. zb. | ||
| ||
| ||
elkarrizketa: Ana Maria Lopez Sobaler, Farmazian doktorea eta Nutrizio arloko irakaslea Madrilgo Complutense Unibertsitatean | ||
| ||
elkarrizketa: Joan Quiles-Izquierdo, Medikuntzan doktorea, nutrizio arloan aditua eta Osasun Publikoko Zuzendaritza Nagusiko kidea Valentziako Generalitatean | ||
| ||
ongizatea | ||
| ||
| ||
Kontsumitzailearen egunkariaren harpideduna zarenez geroztik, EROSKI CONSUMER Aldizkariaren buletina ere jasotzen duzu Harpidetza nahi duzun momentuan utzi dezakezu, hurrengo helbidera joz www.consumer.es/boletines/ | ||
| ||
lunes, 9 de junio de 2014
[Paperezko bertsioa, 2014(e)ko ekaina] Elikagai funtzionalak: jendeak erosi eta jaten ditu baina ez du argi zenbateraino diren onuragarriak | Erosketa gida: Tomate saltsak: osatzeko eta gozatzeko | Elkarrizketa: Ana MarÃa López Sobaler eta Joan Quiles-Izquierdo
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Seguidores
Archivo del blog
-
►
2024
(110)
- ► septiembre (8)
-
►
2023
(116)
- ► septiembre (9)
-
►
2022
(115)
- ► septiembre (10)
-
►
2021
(113)
- ► septiembre (10)
-
►
2020
(97)
- ► septiembre (9)
-
►
2019
(78)
- ► septiembre (4)
-
►
2018
(110)
- ► septiembre (8)
-
►
2017
(111)
- ► septiembre (8)
-
►
2016
(111)
- ► septiembre (8)
-
►
2015
(117)
- ► septiembre (11)
-
▼
2014
(118)
- ► septiembre (10)
-
▼
junio
(9)
- [Lo mejor] Encuesta: ¿En verano sigues reciclando...
- Lo último de EROSKI CONSUMER
- [Lo mejor] Encuesta: ¿En verano sigues reciclando...
- Lo último de EROSKI CONSUMER
- [Lo mejor] ¡Obtén el diploma de escuela saludabl...
- Lo último de EROSKI CONSUMER
- [Paperezko bertsioa, 2014(e)ko ekaina] Elikagai fu...
- [Lo mejor] Cómo cocinar el pescado para eliminar ...
- Lo último de EROSKI CONSUMER
-
►
2013
(116)
- ► septiembre (9)
-
►
2012
(63)
- ► septiembre (5)
-
►
2011
(64)
- ► septiembre (6)
No hay comentarios:
Publicar un comentario