lunes, 10 de febrero de 2014

[Papereko edizioa, 2014ko otsaila] Janari lasterreko 100 menu sasi-osasungarri aztertu ditugu 10 hiritan | Erosketa Gida: marmelada eta konfitura | Elkarrizketak: Juan Jose Rodriguez Sendin eta Inmaculada Gonzalez-Carbajal Garcia

Zure harpidetza kudeatu | Web-orrian sartu | Nortzuk gara | Web-orrian bilatu
EROSKI CONSUMER
XL. urtea, IV. aroa, 183. zb.
Papereko edizioa, 2014ko otsaila
Hiru menutatik bik gabeziak dituzte nutrizioaren ikuspegitik

Janari lasterreko 100 menu sasi-osasungarri aztertu ditugu 10 hiritan: hanburgerrak izan dira 30, pizzak 30, ogitartekoak 20 eta kebabak beste 20


Hiru menutatik bik gabeziak dituzte nutrizioaren ikuspegitik >>

elkarrizketa: Dr. Juan Jose Rodriguez Sendin. Espainiako Medikuen Elkargoko presidentea
Presidente de la Organización Médica Colegial de España
elkarrizketa: Inmaculada Gonzalez-Carbajal Garcia doktorea. Mediku Homeopaten Espainiako Federazioko lehendakaria
Inmaculada Gonzalez-Carbajal Garcia doktorea. Mediku Homeopaten Espainiako Federazioko lehendakaria
erosketa gida
Marmelada eta konfitura: fruta eta azukrea, baina badago aldea Marmelada eta konfitura: fruta eta azukrea, baina badago aldea
PDF
Mermelada y confitura: fruta y azúcar, pero con diferencias
  EROSKI CONSUMEReko beste buletin batzuk (soilik gaztelaniaz)
Kontsumitzailearen egunkariaren harpideduna zarenez geroztik, EROSKI CONSUMER Aldizkariaren buletina ere jasotzen duzu
Harpidetza nahi duzun momentuan utzi dezakezu, hurrengo helbidera joz
www.consumer.es/boletines/
info@consumer.es EROSKI CONSUMERen oso serio hartzen dugu zure datuen pribatutasuna, lege oharra. © EROSKI Fundazioa

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Seguidores

Archivo del blog